Powered by Blogger.

Friday, July 16, 2010

Showdown 2010 rocks!

| | 0 comments

Salam petang..

Lihat: Cuaca di luar sana sangat chantek selepas hujan yg lebat pagi tadi..

Dengar: Madcon – Beggin.. (18ribu kali sehari gua play lagu ni skg)

Rasa: eXcited utk g GEGO petang ni.. yeAhh!


Beggin.. beggin u~

Put your loving hands out baby~

wahhHhhhh.. bestt giler ok! Ni yg bikin gua rase nak berstreet dance ni.. ni nak citer pasal Showdown 2010 yang main kt 8TV. Rugi tahap artik klu tak tgk weh.. siyes. Tapi season1 dah abes dah rabu lepas. Huwaaa~


Showdown 2010

Rancangan realiti tv nih memperlihatkan kehebatan anak2 tempatan berdansa B-Boy, street dance, hip hop dan sewaktuu dengannye lahh.. Dipendekkan cita, top 3 yang masuk final are Wakaka Crew, Giller Battle Crew dan Floor Fever. Dan yang menang Wakaka Crew (kurang bersetuju sbb gua vote tanpa sms undi for Giller Batte Crew). Haha.. Final battle on final episode ari tuh boleh tgk bawah.. Konfem korang teruja ok.. (berdoala korang punye tenet tak selaju cam siput)


video

http://www.youtube.com/watch?v=yLRGF7E4goA


Dan yg buat sape2 kt muka bumi teruja is petang ni kol 4, JOHO buat GEGO..


GEGO gegarkan johor!


0 comments:

Post a Comment

 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance