Powered by Blogger.

Wednesday, August 18, 2010

Outing itu penyeri gambar (3)..

| | 2 comments

Assalamualaikum everbody.. Kite dah selamat berpuasa 6 (bukan puasa 6 syawal tu), so kehendaknya semua puasa full laa, no istilah 2x puasa stgh hari bersamaan 1 puasa full. Wlupun secara matematiknya, yaa! Tp tidak pada agama kita. Hehe.. (boleh plak ada slot tazkirah di pagi2 ni kan?)


Lihat: Mata masih keharu biruan kengantukan..

Dengar: Wali – Harga Diriku.. (periceless la semestinya!)

Rasa: dlm bulan puasa ni, mls makin menjadi2 liar..


Smlm baru je bawak Zoom2 utk 2nd service kt Johor Jaya, wahh dah mula mbesar dah dia.. Current mileage is 7900km, and umur die dah 81 hari.. purata sehari dlm 100km aku jln, damnn baru ku sedar!


Then odw blk tu aku singgah plaza tol Taman Perling utk tuka TnG card ke PlusMiles card which is ade la benefits2 die.. and kene tolak RM8 lagi utk transfer akaun, kapitalis tul..


Hokay dokay, sekali lagi..


Kita berada di episode terakhir atau finale lah finale lah utk sesi berouting ni.. huhu..


Yang tidak terlupakan.. masih dalam ingatan, segar dalam benak, buas dalam perbuatan.. kami still menggemari utk berpancaragam, ahhh Jamming la sng ckp.. hehe.. since form 4, boleh dikatakan hamper setiap minggu berjamming (itupun klu ade duit, macam Air Asia “Now everyone can fly”, mmg la boleh, tapi duit pun kene ade! Haiyakk~)..


Dianggotai oleh:

Enchek Tola – mic, 6 strings

Enchek Sudir – 4 strings, 2nd mic

Enchek Sanik – Kayu Stick Drum


Berjinak2 dgn lagu Butterfingers, Nirvana, Muck etc (ala2 grunge beb, poyo laa) hehe.. bawak lagu cover pun smue. So sepanjang 8 tahun berkecimpung dalam bidang seni ini, dengan nama2 yg asek bertukar2, line-up yg bertambah dan bertolak, beberapa album yg tidak berupa album pun telah direlease.. bilangan copy dalam 3 bijik ade la kot.. utk simpanan kami2 je. Hehe..


Byk gamba2 yg lame, tp utk tatapan korang kali ini, aku up yg latest punya.. yeah!



Bassist, status bujang dan pending..


Guitarist, status bujang dan bekerja. Syabas!


drummist.. Drummer la! Status invisble (status ym) and masih study. kire paling muda laa ni..

beraksi tanpa had..


terpekik terlolong..


aksi luar tabie sket..


next song is?


down to the dumps..


kredit utk ermond (baju bhiru) for all the gorjos pics. many thanks! later aku top-up kredit ko :)


teruskan bergiat dalam bidang seni..

2 comments:

  1. kalau aku teda modal suda mau buat post...gamba2 ni lagi ku amek ya~~hehe

    ReplyDelete

 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance