Powered by Blogger.

Tuesday, December 28, 2010

Rock The World 10!

| | 3 comments
ohaii Selasa... apa kabar korang semua? sihat please, okayy..

fuhh.. apsal aku rasa masa sangat tak cukup skg? masa mencemburui? (ishh ayat sangat standard!).. wedding assignment byk tergendala nih.. damnn~

last week je 3x, i repeat tiga kali naek KL.. conference paper (present paper bagai, jadi committee some more) skali attend wedding clasmate. dah blk JB, then ade plak call interview MEdia Prima, tak haru plak kan, argHh.. tp sebab cam best jer, try la nasib. kot kot ley jadi artis... ehh ehh.. pengacara.. ehhhhh... aku nak jadi engineer la!

then kemaren plak, naek semula KL demi mengeceohkan Konsert Rock the World 10.. same space with final pertama match Msia vs Indon. whaaa.. havoc siott Bukit Jalil masa tu..

so dipendekkan cerita, aku ngan Mat menggambelkan diri, gerak dari JB by bus kol 8am. giler kau, malam semalam tu shoot wedding sampai kol 1am, blk umah dah kol 3am.. jawabnye qada tido dalam bas lah.. haha..

dipendekkan cita lagi (malas cite panjang2), kiteorg taley masuk.. kalian pun mesti tension kan bile dah penat2 dari nun jauh, patu dah sampai ni dpn pintu, taley masuk plak.. haa tau pun! ok lek lek, ekceli taley masuk dgn kamera besar2, kecuali dgn adanya Media Pass di bawah ini..

cemana aku ley dapat Media Pass ni?

peninggg peningg.. demm sekuritu (saje wat salah eja sbb geram!). die soh kteorg letak kamera kt kete dulu. hoyyy nek bas la.. hishhh..

setelah 2 jam kekecewaan, last2 jumpe sorang mber jual jersey Msia kat lua stadium.. haha.. alhamdulillah, mintak tolong die pegang kamera jap then kteorg masuk.. yeahh~

yada yada, aku dgn selamber cerita berapi2 dgn authorize dan mintak media pass. padan muke, aku tipu dorang senanye! ngahahaha.. cakap aku represent utk company bla bla bla, then drg pun ON. jahat seyh aku..

bukan dapat media pass je, haa bawah ni pun dapat gak.. wahoo!



goodie bag siap T-Shirt and button.

kurang bersetuju dgn design RTW kali nih.. tp sebab free, aku sempat menggayakannya. hahaha..

overall, best gak RTW ni. mmg happening disamping mendengar sorakan perlawanan Msia vs Indon. dan syabas to Msia, uols mmg care, 3-0 tuuu!

beberapa cenderahati lagi.. aku pon tatau ape Elevate nih, tp drg main sponsor kali ni laa..

gamba polaroid

so cakap banyak pun tak guna.. nahh gamba2 yg sempat diamek.

Bittersweet











One Buck Short












OAG









ok jumpa lagi next time yaww..

assalamulaikum. bye.

3 comments:

  1. Wahhhh... memang semart lah gmbar2 Mr.Sanik....

    keep it up,broo!!!

    HWAITING...

    ReplyDelete
  2. fulamak gambar2 mcm bedebah sial smat~~ haha

    ReplyDelete

 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance