Powered by Blogger.

Monday, July 26, 2010

kemunculannya dinanti..

| | 0 comments

Salam dan selamat isnin!

lihat: pakai smart la jugak.. coz Sultan Ibrahim nak dtg lab aku. Menyambung kembara baginda..

dengar: Azlan & the Typewriter – Gerak hati

rasa: terburu-buru. Baru je smp JB mlm td, petang ni nak blk KL semula.. (pengsan)


seminggu jugak laa tak hapdet blog gua ni. (sambil tiup2 habuk yg melekat, sarang labah2 yg bersarang, lalu semburkan pewangi sket). Byk event nak up sebenanye, tp tak berkesempatan.. ni mlm ni nak gerak KL, esk pagi dah terbang ke kampung halaman.. giler!


Sebelum aku terlupakan nak bagitau, korang tgk lalu layan lagu nih ok.. duet Monoloque dan Atilia – Kekanda Adinda. OST utk drama siri ‘8 Bulan’ yg kol 1030 di tv3.



video



Apa sebenanya perkara besar akan berlaku? Think think think..


Apakah? 2, 3 minggu ni lab aku, WCC FKE Utm Skudai begitu hebat pembangunan nye.. Knp kah? Sebab Sultan Johor, Sultan Ibrahim akan datang melawat jap lagi (any minutes now). Contoh? Tetiba ada landmark kt bwh tu, bahu jalan telah dipecahkan, monitoring room dah macam operating chamber kt Astro, booth2 pameran diadakan, dinding bekulat dicat, tandas sultan (alaa yg kaler kuning tu) dah terpacak atas parking dpn lab nih dan byk lagi laa..


So nnt org update lagi laa ape2 yg berlaku on the next post k.. selamatt~


p/s - tak dapat nak upload gamba sebab tade cable/reader tade.. cett!

0 comments:

Post a Comment

 
Twitter Facebook Dribbble Tumblr Last FM Flickr Behance